pobjeda u derbiju

Sergej Jakirović: Znali smo da će igrači Osijeka čekati kontre ili ležati po terenu

11.08.2024 u 23:59

Bionic
Reading

U derbiju 2. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na gostovanju na Opus Areni pobijedio Osijek 2:1 golom Stefana Ristovskog u 95. minuti. Utakmicu je komentirao tren Dinama Sergej Jakirović

'Nije nikad ovdje lako, tko je mislio da će biti, grdno se prevario. Ali ušli smo jako dobro u utakmicu, imali smo dvije dobre prilike. Primili smo gol iz naše neopreznosti, ali smo brzo izjednačili', kazao je Sergej Jakirović nakon susreta te dodao:

'Bio je dogovor da pojačamo pritisak u nastavku znajući da će Osijek htjeti utakmicu svesti na svoj ritam, čekati iz kontre ili ležati po terenu, kao što su to radili većinu drugog poluvremena.'

Kao i protiv Istre 1961, kad je zabio Pierre-Gabriel, u strijelce se ponovno upisao branič, ovaj put Stefan Ristovski i donio pobjedu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Prvo su u obrambenom dijelu prevenirali sve opasnosti, i Mmaee i Theophile. Ristovski i Pierre-Gabriel su se dosta ubacivali u napadu i to je dodatna snaga naše momčadi. Znali smo da će nam trebati da vremena da podignemo formu, apsolvirali smo ove dvije utakmice sa šest bodova. Play-off nam je cilj, želimo ući u Ligu prvaka', naglasio je trener Dinama Sergej Jakirović.

Dinamo u petak u 3. kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru dočekuje Šibenik, jedinu momčad koja uz 'modre' ima šest bodova iz prve dvije utakmice nove sezone.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +12
Osijek - Dinamo (11.8.2024.), 2. kolo SuperSport HNL Izvor: Cropix / Autor: Marin Franov

'Apsolutno zasluženo su pobijedili u tim utakmicama. Imaju šest bodova i poslali su poruku konkurentima. Pripremit ćemo se i želimo sva tri boda', zaključio je Jakirović.

Standings provided by Sofascore