ovo nismo očekivali

Sergio Ramos je nakon nogometa preuzeo novu ulogu; tjelohranitelj UFC-ovom prvaku?

25.10.2024 u 17:28

Bionic
Reading

U noći sa subote na nedjelju ljubitelji borilačkih sportova moći će uživati u velikom UFC događaju – UFC 308, koji će se održati u Abu Dhabiju.

Glavni okršaj večeri donosi borbu za naslov prvaka u perolakoj kategoriji, gdje će španjolski borac Ilia Topuria braniti pojas protiv izazivača Maxa Hollowaya, bivšeg prvaka i jednog od najistaknutijih boraca u povijesti ove divizije.

Zanimljiv trenutak dogodio se na ceremonijalnom vaganju, gdje je Topuria izašao na pozornicu uz pratnju osobe koja je izgledala poput tjelohranitelja, što su mnogi primijetili na društvenim mrežama. No, ubrzo su obožavatelji prepoznali da je riječ o legendarnom nogometašu Sergiju Ramosu, koji se našao u novoj ulozi kako bi pružio podršku svom sunarodnjaku.

Topuria je do sada neporažen u profesionalnoj karijeri, s impresivnim omjerom od 15 pobjeda i bez ijednog poraza. Ovo će mu biti prva obrana titule, koju je osvojio nokautirajući Alexandrea Volkanovskog prije osam mjeseci. S druge strane, Ramos, koji je do ljeta igrao u Sevilli, trenutno je bez kluba i u 38. godini života podržava sunarodnjaka u njegovom sportskom pohodu.