šubićevac slavi

Šibenik Osijeku oteo bodove, a onda i supertalentiranog igrača

05.08.2024 u 16:32

Bionic
Reading

Šibenik je u 1. kolu SuperSport HNL-a na Opus Areni srušio Osijek 1:2 i slavodobitno krenuo u povratničku sezonu u elitnom razredu hrvatskog klupskog nogometa. No, tri boda nisu jedini plijen kojeg Šibenčani donose iz Osijeka.

Naime, dosadašnji mladi prvotimac Osijeka Marin Prekodravac potpisao je ugovor sa Šibenikom u kojem nastavlja karijeru.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Osijek je o tome izvijestio navijače na službenim stranicama kluba:

'Nogometni klub Osijek i naš dosadašnji prvotimac, 19-godišnji Marin Prekodravac sporazumno su raskinuli ugovor koji je, inače, vrijedio do kraja lipnja 2025. Jasno je da Marin želi što više igrati, a kako trenutno nije u prvom planu na Opus Areni, prihvatio je ponudu Šibenika u kojem će nastaviti karijeru. Dogovor klubova je takav da će NK Osijek imati 50 posto od njegovog idućeg transfera. Prekodravac je u Gradski vrt stigao tijekom 2016., prošao je mlađe kategorije, dočekavši priliku i u prvoj momčadi. Debitirao je krajem rujna prošle godine u nacionalnom kupu, na utakmici s Kutjevom u trenerskom mandatu Stjepana Tomasa, dok je prvi nastup u SSHNL-u imao već sljedećeg mjeseca u završnim minutama domaćeg ogleda s Rudešom. Potom se uspio ustaliti u najboljem sastavu, odigravši ukupno 21 utakmicu, a korišten je na više pozicija. Marinu zahvaljujemo na doprinosu kojega je imao u našoj momčadi i želimo mu uspjeh i sreću u daljnjoj karijeri', stoji u prioćenju NK Osijek.

  • +24
1. kolo SuperSport HNL-a, Osijek - Šibenik (4.8.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Šibenik nakon pobjede na Opus Areni na svom Šubićevcu dočekuje Slaven Belupo. Utamica je na rasporedu u petak s početkom u 19 sati (MAXSport, MAXtv).

Standings provided by Sofascore