PROTESTI KÖLNA

Skandal u Bundesligi: Zbog video tehnologije ponavljanje utakmice!?

18.09.2017 u 19:11

Bionic
Reading

Iako je Köln izgubio s uvjerljivih 5:0 od Borussije Dortmund, uprava kluba najavila je žalbu i traži ponavljanje utakmice zbog spornog drugog pogotka kojeg je odobrila video tehnologija...

Nakon što je prošlog proljeća izborio nastup u Europskoj ligi, Köln nije mogao gore započeti novu sezonu Bundeslige. Nakon četiri kola ima nula osvojenih bodova i čvrsto drži posljednje mjesto na ljestvici, uz prilično lošu -11 gol razliku.

Posljednji udarac momčad je doživjela ove nedjelje kada je izgubila od Borussije Dortmund s uvjerljivih 5:0, no dvoboj je obilježila kontroverza.

Naime, drugi pogodak domaćina pao je tek nakon intervencije video tehnologije koja je poništila prekršaj Sokratosa i priznala gol, zbog čega su u Kölnu poludjeli do te mjere da su najavili žalbu na odluku i žele ponavljanje kompletne utakmice.

Autor: YouTube

'Žalit ćemo se, pogrešna odluka je odlučila utakmicu. Podržavam VAR, ali želimo da se odrede jasna pravila kada se smije, a kada ne smije koristiti,' naglasio je sportski direktor Jörg Schmadtke.

Borussiju žalba gostiju nije impresionirala, već Köln opisaju kao lošeg gubitnika. Vidjet ćemo što će reći nadležna tijela Bundeslige...