konferencijska liga

Slovačka policija na nogama; spremni dočekuju Torcidu, a stigle su i posebne zabrane!

07.08.2024 u 13:12

Bionic
Reading

Hajduk će u četvrtak u 18:30 sati odigrati prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv MFK Ružomberok u Ružomberoku, Slovačka.

Utakmica će se igrati na stadionu 'pod Čebratom' koji ima kapacitet nešto manji od 5 tisuća sjedećih mjesta. Domaćin je za navijače Hajduka osigurao 250 mjesta u gostujućem sektoru, što iznosi propisanih 5% ukupnog kapaciteta, javlja Hajduk.hr.

HNK Hajduk obavještava javnost i navijače koji planiraju putovanje u Slovačku o nekoliko važnih uputa koje su dobili od organizatora utakmice i slovačke policije:

Organizator naglašava da navijači Hajduka trebaju kupovati ulaznice isključivo za gostujući sektor, točnije tribinu Zapad (sektor B-A).

Slovačka policija proglasila je utakmicu, koja se održava 2. kolovoza, susretom visokog rizika te se na nju primjenjuju posebni zakonski propisi.

Organizator i policija odlučili su da navijačima iz Hrvatske neće biti dopušten ulazak na tribine namijenjene domaćim navijačima. Prilikom ulaska će se provjeravati osobni dokumenti, a navijačima iz Hrvatske ili onima koji budu označeni kao rizični neće biti dopušten ulazak na tribine predviđene za domaće navijače.

  • +36
Hajduk - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 4.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric