NAKON INCIDENTA

Šok u Dinamu: Iz kluba potjeran Sammirov nasljednik!

28.03.2014 u 18:53

Bionic
Reading

Nakon što je došao u Maksimir kao zamjena za Sammira, Cleyton se nije dugo zadržao. Iz kluba su potvrdili kako su s njim potpisali sporazumni raskid ugovora…

'GNK Dinamo obavještava navijače i javnost kako su klub i Cleyton sporazumno raskinuli ugovor. Brazilski nogometaš Alexandre Henrique Silva Cleyton tako više nije igrač hrvatskog prvaka,' stoji na službenoj stranici kluba.

Podsjetimo, Cleyton je došao u klub kao zamjena za Sammira te imao nekoliko zapaženih nastupa u proljetnom dijelu prvenstva. No, u četvrtak se pojavila priča kako je Brazilac u pijanom stanju sudjelovao u tučnjavi u kojoj je zadobio i lakše fizičke ozljede. Dinamo je odmah najavio kaznu, a ona je čini se došla u obliku izbacivanja iz kluba.

Zanimljivo, riječ je o nogometašu koji je po dolasku u Dinamo naglasio kako je on atipičan Brazilac jer ‘ne tulumari i koncentriran je isključivo na nogomet’. Ove je godine za Dinamo upisao šest nastupa u MAXtv Prvoj ligi, te postigao jedan pogodak (u pobjedi 6:0 protiv Istre) te dvije asistencije.