psk_2

ovo nije dobro...

Šokantna odluka; Španjolci na Albaniju idu s 'rezervnom' momčadi

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 24.06.2024 17:14
  • Objavljeno 24.06.2024 u 17:12
Bionic
Reading

Španjolski izbornik Luis de la Fuente odlučio je odmoriti svoje najbolje igrače te će 'furija' večeras (21 sat) protiv Albanije istrčati s potpuno novom postavom koja na ovom Euru još nije igrala. De la Fuente je promijenio svih 11 igrača!

Španjolci su svoje ciljeve u prvom krugu Eura ostvarili, na otvaranju su razbili Hrvatsku 3:0, a potom 1:0 slomili Talijane te posljednjeu utakmicu u skupini, večeras (21 sat) protiv Albanije čekaju s maksimalnih šest bodova.

Plasman u osminu finala Eura 'furija' je potvrdila, pa je izbornik Luis de la Fuente odlučio za večerašnji sraz s Albanijom odmoriti svoje najvažnije igrače.

Španjolski mediji tvrde kako će protiv Albanaca istrčati potpuno nova postava jer je De la Fuente promijenio svih 11 igrača! I da, to je jako loša vijest za Hrvatsku iako je ova postava praktički podjednako jaka kao i ona nominalno 'prva'.

  • +44
Španjolska - Italija, Euro (20.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: Georgi Licovski

Prema najavama, ovako bi trebala izgledati španjolskih prvih 11 protiv Albanije:

Raya - Navas, Vivian, Laporte, Grimaldo - Merino, Zubimendi, Olmo - Torres, Joselu, Oyarzabal

Realno, nema se tu što za prigovoriti, pa i ovo je 'furija' dostojna finala Eura, a De la Fuente je pokušao opravdati svoj izbor.

'Albanija je već napravila iznenađenje, a imat će i podršku fantastičnih navijača. Znamo da će nam biti teško', najavio je Luis de la Fuente pa otkrio:

  • +23
Euro 2024, 1. kolo: Španjolska - Hrvatska Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

'Napravit ćemo promjene i osjećamo da je to ispravno. Imamo potpuno povjerenje u naših 26 igrača koji su u reprezentaciji. Svi imaju priliku igrati ovdje na visokoj razini, stoga sam potpuno miran oko toga. Zanima nas samo pobjeda jer želimo pobijediti u svakoj utakmici', zaključio je španjolski izbornik.

I tradicija je na strani Španjolaca koji su do sada protiv Albanije igrali osam puta i upisali svih osam pobjeda uz fantastičnu gol-razliku od čak 31-3! Neka 'furija' tako nastavi i večeras...

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal