utakmicu gledajte na maxsportu

Sopić: Mogu samo moliti Boga da ćemo zabiti

03.08.2024 u 15:01

Bionic
Reading

Rijeka novu sezonu SuperSport HNL-a otvara u nedjelju od 18:50 sati (MAXSport1, MAXtv) na Rujevici protiv Lokomotive.

Trener Rijeke Željko Sopić na konferenciji za medije prvo se osvrnuo na prolazak u 3. kolo Europske lige. Rijeka je s 1:0 u dvomeču prošla rumunjski Corvinul.

'Jedino je bitno da smo prošli, za tjedan dana se nitko neće sjećati detalja. Normalno je da se uvukla nervoza kad na poluvrijeme koje odigramo odlično ne odemo s 3-4 gola prednosti', rekao je Sopić.

'Igramo na svojoj Rujevici na kojoj moramo igrati svoj prepoznatljivi nogomet i što duže držati razinu igre kakvu smo imali u prvom poluvremenu protiv Corvinula u kojem je, po meni, bila na jako visokoj razini. Nadam se pritom da ćemo realizirati i neke od prilika koje ćemo stvoriti', dodao je pa prokomentirao i Lokomotivu.

'Lokomotiva ima jako dobru školu nogometa, a budući da su prisiljeni prodavati igrače svake sezone crpe mladiće iz te škole. Velika su nepoznanica, ali piše se samo rezultat. Neće biti lagano. Njima svaka čast, ali na našoj Rujevici ćemo igrati naš nogomet. I mogu samo moliti Boga da ćemo zabijati golove iz velikog broja šansi koje stvorimo na doslovno svakoj utakmici.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport