NIJE KRAJ...

Spektakl u Španjolskoj; dvije utakmice odlučene u sudačkoj nadoknadi vremena

31.08.2024 u 21:52

Bionic
Reading

Nogometaši madridskog Atletica s minimalnih su 1-0 pobijedili Athletic Bilbao na njihovom San Memesu, postigavši pobjednički pogodak u sučevom dodatku na kraju dvoboja

Gol vrijedan tri boda u 92. minuti postigao je Angel Correa, kojega je trener Diego Simeone u igru ubacio samo četiri minute prije, a asistirao mu je Alexander Sorloth koji je ušao u 71. minuti.

U dvoboju Espanyola i Rayo Vallecana u Barceloni pobjednik je također odlučen duboko u sučevom dodatku.

Gosti iz Madrida poveli su već u 4. minuti golom Alvara Garcije, ali je Carlos Romero u 8. minuti izjednačio. Gol za pobjedu Espanyola postigao je Alejo Veliz u 96. minuti.

Nogometaši Barcelone pobijedili su na Olimpijskom stadionu na Montjuicu gostujući Valladolid sa 7-0 i tako ostvarili najuvjerljiviju pobjedu u novoj sezoni španjolskog prvenstva te zadržali stopostotan učinak i nakon četiri kola.

Trostruki strijelac za katalonsku momčad bio je Raphinha (20, 64, 72), a u strijelce su se još upisali Robert Lewandowski (24), Jules Kounde (45+2), Dani Olmo (83) i Ferran Torres (85).

U momčadi Valladolida hrvatski veznjak Stanko Jurić odigrao je cijeli dvoboj.

Barcelona je u četiri kola osvojila maksimalnih 12 bodova i ima gol-razliku 13-3. Atletico Madrid je sa osam bodova na drugom mjestu, a Villarreal je treći sa sedam bodova iz tri nastupa. Espanyol je prvom pobjedom u sezoni skočio sa pretposljednje pozicije na 11. mjesto sa četiri boda.

Standings provided by Sofascore