VELIK INTERES

Sportski direktor Rijeke bocnuo Dinamo: On je naš igrač, mi smo svoje rekli

22.07.2024 u 15:28

Bionic
Reading

Darko Raić-Sudar komentirao je stanje u momčadi Rijeke uoči početka nove sezone. Posebno se osvrnuo na Marca Pašalića, hrvatskog reprezentativca koji je već neko vrijeme na meti Dinama...

Darko Raić-Sudar, sportski direktor NK Rijeke, razgovarao je sa Sportskim novostima o ljetnom prijelaznom roku, izgradnji igračkog kadra za sljedeću sezonu i potencijalnom odlasku Marca Pašalića.

Upravo je hrvatski reprezentativac već neko vrijeme na meti Dinama, koji je u međuvremenu formalizirao i transfer Marka Pjace, igrača koji je prošlu sezonu igrao za Rijeku. Raić-Sudar kaže kako je Rijeka imala zadovoljavajuću ponudu za Pašalića iz Katra, ali ju je igrač odbio.

Što se tiče Dinama, tvrdi da Rijeka jednostavno nije smatrala ponudu dovoljno dobrom.

'Veliki je interes za Marca. Imao je ozbiljnu ponudu iz Katra, koja je zadovoljila klub, ali on ju je odbio, što je njegovo pravo. Kada se radi transfer, znamo svi da sve strane moraju biti zadovoljne. Bilo je još upita, pa tako i od strane Dinama. Znamo da bi ga naš bivši trener rado vidio u svojim redovima, procijenio je da mu je potreban i ima jako dobro mišljenje o njemu', kazao je.

'Uostalom, i sam je sudjelovao u njegovom dovođenju u Rijeku prošlo ljeto. Ponudu koju je Dinamo dao mi smo odbili. Što se Rijeke tiče, ta ponuda nas nije zadovoljila. Pašalić je naš igrač, s nama je i tako će i biti dok ne dođe neka adekvatna ponuda koja će zadovoljiti i nas i njega. Mi smo svoje rekli i na tome je ostalo', zaključio je Raić-Sudar.

Rijeka - Triglav 1:1, prijateljska utakmica, 18.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel