trener rijeke

Željko Sopić u elementu: Ili ćemo proračun puniti kišnicom ili prodajom

18.07.2024 u 09:32

Bionic
Reading

Rijeka je jučer u pripremnoj utakmici izgubila od Salzburga 0:1. Trener kluba s Rujevice Željko Sopić u svom je stilu prokomentirao susret i događanja u klubu

'Posljednjih sedam dana ćemo definitivno morati više raditi na realizaciji, pogotovo kada se igrači malo odmore. Možemo biti zadovoljni s obzirom na kadar kojim smo raspolagali u ovoj utakmici. Svjesno smo čuvali nekoliko bitnih igrača jer znamo da nam je Europa sada prioritet. Nadam se da će svi (Pašalić, Smolčić, Selahi, Fruk...) biti spremni za utakmicu 2. pretkola Europske lige, danas nisu bili na raspolaganju. Koga nema, bez njega se mora i može. Mislim da smo danas pokazali dobar stav, ali nažalost nismo iskoristili veliki broj dobrih prilika. Tu smo da treniramo i svakog dana budemo sve bolji', rekao je Sopić za Novu TV, a onda odgovorio na pitanja vezana uz pojačanja i moguće odaske Marca Pašalića i Nike Galešića:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel / MAXSport

'Teško da ćemo se pojačati do četvrtka, kada je zadnji dan za prijavu igrača za pretkolo Europske lige. Nadam se da će se ozlijeđeni igrači vratiti i da ćemo izvući što treba iz unutrašnjih rezervi. Naravno da ćemo se na nekim pozicijama pojačati, pratimo tržište., a što se tiče mogućih odlazaka, ili ćemo proračun napuniti prodajom igrača ili kišnicom! Ne znam, trebali bismo razgovarati s predsjednikom Miškovićem! To je isto kao da pitate hoće li Dinamo prodati Baturinu za 15, 20 milijuna eura. Jasno je da će biti odlazaka. Probat ćemo dovesti jednako dobre igrače ako bude moguće i to je to, zaključio je Sopić.

Standings provided by Sofascore