piše se...

Sprema li se senzacionalan transfer Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda? U tom slučaju, sljedeći tjedan je u Zagrebu

29.08.2022 u 13:26

Bionic
Reading

Iako se cijelog ljeta pisalo o odlasku slavnog Portugalca s Old Trafforda, to se još nije dogodilo. Također, u nekoliko je navrata puštena informacija da se pomirio s ostankom među Crvenim vragovima, ali isto tako iz dana u dan stižu nove vijesti o njegovoj želji za napuštanjem Manchester Uniteda

Ostaje li Cristiano Ronaldo u Manchester Unitedu ili ne, to jedino znaju on i njegov menadžer Jorge Mendes.

No medijima je zato preostalo samo nagađati, pa su tako ovog ponedjeljak u Manchesteru smislili priču da Ronaldo prelazi u Chelsea.

Uporno se tvrdi da Portugalac nije motiviran za ostanak u klubu koji ne igra Ligu prvaka. Prelaskom u Chelsea, a koji ga je želio dovesti još ranije, no prva mu je želja bila Pierre-Emerick Aubameyang, ali je gabonski nogometaš ipak odlučio ostati u Barceloni, na Stamford Bridgeu opet su se sjetili Portugalca.

Što bi značilo, pokaže li se ova informacija točnom, da će Portugalac s Plavcima već sljedećeg tjedna, u utorak 6. rujna, gostovati u Zagrebu protiv Dinama.