DEMONSTRACIJA MOĆI

Srbija unakazila Australce i tako poslala jasnu poruku Hrvatima i ostalima

25.07.2017 u 17:53

Bionic
Reading

Srpska vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što je razbila Australiju sa 15:5 (4-1, 4-2-, 4-2, 3-0)

Srpski vaterpolisti nastavili su sa zastrašujućim vaterpolskim predstavama te su novom briljatnom partijom unakazili nemoćne Australce.

Branitelji naslova slovili su za velikog favorita ovog dvoboja, a to su i potvrdili. Australci niti u jednom trenutku nisu bili ravnopravni Srbiji koja posljednjih godina vlada vaterpolom i koja je brutalnim gaženjem suparnika poslala jasnu poruku drugim konkurentima koji je žele maknuti s trona.

Naime, Srbija je aktualni svjetski, europski i olimpijski  prvak te osvajač Svjetske lige. Dakle, svi naslovi su u njezinom vlasništvu, a kako igraju jasno je zašto ih većina u Budimpešti vidi i sada na najvišem postolju.

Srbija će u polufinalu u četvrtak igrati protiv boljeg iz susreta Hrvatska - Italija koji je na programu od 22 sata.

Dodajmo kako je drugi polufinalist Grčka koje je deklasirala Crnu Goru 12:7 (1-0, 5-2, 4-1, 2-4). Crnogorci su daleko od svojih najboljih dana, a Grke čeka Mađarska koja je s uvjerljivih 14:5 (5-0, 3-1, 3-3, 3-1) razbila Rusiju.