'klošari'

Srbin divljao nakon poraza: Sotonistički smećari, sjeme im se sudačko zatrovalo

  • A.H.
  • Zadnja izmjena 01.08.2024 09:06
  • Objavljeno 01.08.2024 u 09:06
Bionic
Reading

Srpski džudist Nemanja Majdov teško je podnio poraz na Olimpijskim igrama od Grka Theodorosa Tselidisa.

Majdov, aktualni europski prvak, dobio je dvije opomene tijekom borbe, a kada je dobio treću, to je značilo da je Grk prošao dalje. Majdov se naljutio na suce i odbio je napraviti tradicionalni naklon nakon borbe.

Kasnije je na društvenim mrežama žestoko izvrijeđao suce.

'Sotonistički smećari, sjeme im se sudačko zatrovalo. Diskvalificirati me nakon dvije minute i ne pružiti mi šansu da pokažem uopće bilo što. Jesu li vam to te vrijednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratit će vam se svaka suza, govna sotonistička. Jedino tako me i možete zaustaviti, klošari. Judo je uništen i popišan sport. Sto posto sudačka kontrola ishoda meča.

Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, šutiš da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika. Pošalji ga kući dok se još nije ni zagrijao.

I vi novinari, nisam izgubio, nitko me nije porazio. To je malo teže za izvesti. Diskvalificirali su me na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju sotonisti ti dopustiti da osvojiš.

Pišam im se na sve. Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim trošiti vrijeme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport. Nema nikakvog smisla', napisao je 27-godišnji Majdov, svjetski prvak iz 2017. godine.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal