BELUPO BJEŽI S DNA

'Stari' Vuga Lokomotivi pokazao kakav je velemajstor!

11.04.2014 u 19:58

Bionic
Reading

U prvom dvoboju 30. kola MAXtv Prve lige Slaven Belupo je imao imperativ dobrog rezultata doma protiv Lokomotive, i zahvaljujući golovima Davora Vugrinca uzeli su sva tri boda


Prvih sat vremena koprivničkog dvoboja nisu ponudili pretjerano nogomezno izobilje. Bilo je prilika, ali oba protivnika kao da su čekala završnicu.

Ona je krenula u 70. minuti kada je najbolji srijelac u povijesti lige Davor Vugrinec rutinirano svladao skoro dvostruko mlađeg vratara Olivera Zeleniku i doveo domaće u vodstvo. Lokomotiva je uzvratila deset minuta kasnije kada je Josip Mišić mirno s ruba peterca 'spremio' odbijanac u mrežu nemoćnog Picaka.

No, niti dvije minute poslije opet se 'ukazao' Davor Vugrinec. Nakon dobre akcije dobio je loptu na 20 metara od svog gola i odmjerenim udarcem iz mjesta lijepo pogodio za 2:1 i konačnu pobjedu Slavena. To mu je bio 142. gol u hrvatskoj ligi, veliki majstor iduće bi godine mogao doći i do 150 ako odluči ostati na travnjaku.

Bilo je 'vruće' i u završnici, ali rezultat se nije mijenjao i domaćin je uhvatio vrlo važna tri boda u borbi za ostanak, dok je Lokomotiva sve dalje od europskog plasmana.