PRVACI GA ŽELE

Steve Nash na poziv Stevea Kerra dolazi u Warriorse

18.09.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Steve Nash, jedan od najboljih playmakera NBA lige svih vremena, nedavno je i službeno odlučio otići u igračku mirovinu. Međutim, nije dugo uživao u odmoru i vrlo je blizu novog angažmana

Kako piše portal nbacro.com bivši igrač Phoenix Sunsa, Dallas Mavericksa i Los Angeles Lakersa Steve Nash vjerojatno je pronašao svoj novi angažman u NBA ligi. Nažalost, zbog godina i učestalih ozljeda Nash je svoju karijeru završio, a angažman o kojem govorim je onaj u trenerskom timu Golden State Warriorsa, aktualnih NBA prvaka.

Puno se nagađalo o tome da će on biti dio tima Lakersa i to prvenstveno u radu s Jordanom Clarksonom, a to nagađanje je dijelom potvrđeno time što je izašla informacija da se Nash za to već ponudio Lakersima.

Rookie slavne franšize iz Kalifornije D’Angelo Russell također je planirao treninge s ovim bivšim razigravačem ali izgleda da su Warriorsi bili brži i sada se približava sličnoj ulozi u Oaklandu, gdje bi radio na razvoju igrača.

Ovo je jedan manji 'poraz' za Lakerse koji će ovako izgubiti dvostrukog MVP-a koji je igrao na istoj poziciji na kojoj igra njihov najbolji potencijal Russell, a prisustvo Nasha svakako bi mu pomoglo kao što će vjerojatno pomoći trenutnom MVP-u lige Stephu Curryju koji je još uvijek mlad igrač.

Kako stvari stoje teško da će Nash moći odbiti poziv Steva Kerra, sjajnog mladog trenera koji je u prvoj sezoni na NBA klupi napravio pravo čudo.