hit igrač

Stigle su nove informacije o ozljedi Rokasa Pukštasa, hajdukovcima se neće svidjeti

14.09.2023 u 13:28

Bionic
Reading

Hajdukov igrač Rokas Pukštas imao je idealan ulazak u sezonu, zabio je dva gola za dvije pobjede Bijelih u derbi susretima s Dinamom i Rijekom, a onda se dogodila ozljeda

Kako stoje stvar,i Pukštas se neće tako brzo vratiti na travnjak, kako se u početku predviđalo, javlja Slobodna Dalmacija.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Američki nogometaš litavskog porijekla od početka je kolovoza izvan stroja zbog ozljede koljena. U početku se nagađalo da bi trebalo biti ‘out‘ oko dva mjeseca.

Kalkuliralo se hoće li se stići oporaviti na vrijeme do derbija s Dinamom, koji se na Poljudu igra 1. listopada. Međutim sada je već jasno da će Pukštas sasvim sigurno preskočiti i Dinamo, ali i kako ga ne treba očekivati na travnjaku barem još mjesec dana.

Podsjetimo, Pukštas je u jadranskom derbiju s Rijekom na Poljudu ozljedio koljeno, točnije obnovio je staru ozljedu stražnjeg ligamenta.

Do tada je na startu sezone bio ponajbolji igrač Bijelih, a pogocima je donio pobjede u prvenstvenim derbijima s Dinamom u Zagrebu (2:1) i Rijekom u Splitu (1:0).

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.