ŠPACO KAŽE DA JE SRETAN

Štimac likuje na Poljudu: Trebali smo uvjerljivo slaviti!

01.03.2015 u 20:11

  • +4

MAXtv Prva liga, 23. kolo: Hajduk - Zadar

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bionic
Reading

Igor Štimac smatra da Zadar ima više za žaliti nakon nedjeljne 2:2 utakmice na Poljudu, dok Stanko Poklepović tvrdi da je zadovoljan zalaganjem i trčanjem svojih igrača…

Zadar je posljednji na ljestvici MAXtv Prve lige, ali ne predaje se. Protiv Hajduka je bio blizu trijumfa, no nakon 2:0 na poluvremenu morao se zadovoljiti bodom. Ipak, prikazana igra daje razloga za optimizam, bez obzira na žal koji ostaje.

'Realno je i za očekivati da će Hajduk stvoriti prigode na svom Poljudu. Mi smo im otežali koliko god smo to mogli, imali smo i kod 2:0 matne situacije. Neću nikoga kritizirati od mojih igrača, ali mislim da smo trebali uvjerljivo slaviti da je bilo manje egoizma,' izjavio je Igor Štimac nakon susreta pa ipak dodao:

'Na kraju ću čestitati svojim igračima, jer su ispoštivali većinu toga što smo se dogovorili i pokazali da smo stabilizirali našu igru, da znamo što želimo i tako ćemo ustrajati i dalje. Kad sve sagledamo, mi imamo više toga za žaliti nego Hajduk, ali kad se sve zbroji možda je Hajduk imao koju prigodu više.'

Stanko Poklepović još ne zna za pobjedu na klupi Hajduka, ali zasad ne traži mnogo od svojih igrača.

'Ovaj rezultat govori dosta o zanimljivosti, o fantastičnoj borbenosti obje ekipe. Igrači su dali maksimum svog djelovanja i presretan sam kako su djelovali i kako su trčali, a ove tehničke i taktičke stvari ćemo ispraviti tijekom nastavka,' kaže Špaco i najavljuje:

'Slijedi rad, borba, rat. Nogomet je takav. Napravit ćemo posao ako budemo mogli.'