DOBRI MRGUD

Što drugo reći osim - to je Mario Mandžukić; zato cijela Hrvatska obožava ovog napadača

09.04.2020 u 20:07

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Mario Mandžukić pridružio se brojnim sportašima koji doniranjem novčanih i drugih sredstava na taj način pomažu u borbi protiv pandemije koronavirusa

Super Marija respektiraju suigrači, cijene mediji, a obožavaju navijači. Popularni 'Mrgud' gdje god je igrao svojim požrtvovanim načinom igre zadobio je ljubav i povjerenje onih koji su ga okruživali. A u Hrvatskoj nije ništa drugačije. Mandžukić je jedan od najomiljenijih sportaša, ne samo zbog borbenog duha i ratničkog pristupa na travnjaku nego i jer se nebrojeno puta iskazao humanitarnim potezima.

Sada je donirao materijal za izradu vizira tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima, prenosi Cibalia.info.

'U ime učenika i nastavnika Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci i svoje osobno ime, od srca se zahvaljujem Mariju Mandžukiću na velikodušnoj donaciji. Donacija našeg vatrenog Slavonca, Super Maria, omogućit će daljnju proizvodnju vizira za heroje - zdravstvene djelatnike u bolnicama diljem Hrvatske! Tehnička škola nastavlja proizvodnju u tri smjene uz veliki vjetar u leđa našeg Mandže! Hvala', napisao je ravnatelj te ustanove Mate Vukušić na svom Facebook profilu.

  • +46
Život u Hrvatskoj prije i za vrijeme korona krize Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Inače, Mario Mandžukić je sve bliže povratku u Europu. Nakon dramatične situacije koju je prošao u Juventusu u kojem mjesecima nije odigrao ni minutu donedavni 'vatreni' je za pet i pol milijuna eura prešao u katarski Al-Duhail. Iako je život u Kataru lijep, a ugovor Mandži jamči 11 milijuna eura u godinu i pol, izgleda da bi se 33-godišnji hrvatski napadač ipak mogao vratiti u Europu, a kao moguća destinacija spominje se Turska i to dva kluba - Bešiktaš i Fenerbahče.