KUHA SE U MAKSIMIRU

Što kažu kladionice? Ovo je favorit za novog Dinamovog trenera

21.09.2024 u 14:14

Bionic
Reading

Iako trenutno informacija iz kluba, barem onih službenih, nema, kladionice su posložile listu favorita za novog šefa stručnog stožera na Maksimiru

Sportski direktor Marko Marić i predsjednik Velimir Zajec u potrazi su za novim Dinamovim trenerom, nakon što su zahvalili na suradnji Sergeju Jakiroviću, čovjeku koji je lani osvojio dvostruku krunu i donio Ligu prvaka.

Pojavilo se puno kandidata, čak i nekih uglednih stranaca poput Luciena Favrea i Waltera Mazzarija. Iako trenutno informacija iz kluba, barem onih službenih, nema, kladionice su posložile listu favorita za novog šefa stručnog stožera na Maksimiru.

Jedna kladionica iznijela je sljedeću listu: favorit je Nenad Bjelica, a nakon njega slijede Željko Sopić, Igor Jovičević, Matjaž Kek, Silvijo Čabraja, Niko Kovač i Edin Terzić.

Posljednja dva bi svakako bila iznenađenja, budući da imaju snažan staž u najjačim ligama i bili bi prilično skupi. Međutim, čini se da je trenutno najbliže povratku na modru klupu nitko drugi nego Nenad Bjelica.