psg ga čeka

[VIDEO] Što se događa? Pariz je bio spreman za dolazak Messija; tisuće su se okupile na aerodromu i pred stadionom, a njega snimile kamere stotinama kilometara dalje

09.08.2021 u 18:46

Bionic
Reading

Argentinski nogometni virtuoz, Lionel Messi koji je do četvrtka bio igrač Barcelone, još uvijek je tema svjetskih medija. Barem dok ne potpiše ugovor s novim klubom. Iako su gotovo svi uvjereni kako je riječ o PSG-u

PSG je za utorak zakupio Eiffelov toranj, u nadi da će pred najpoznatijim simbolom Pariza predstaviti svojeg novog igrača.

U Parizu su svi uvjereni kako je dogovor postignut i kako će Lionel Messi ponovno zaigrati s Neymarom, ali i Mbappéom, Sergijom Ramosom... Stoga su se tijekom ponedjeljka i na aerodromu Charles de Gaulle te pred stadionom Park prinčeva okupile tisuće navijača, u želji da zažele dobrodošlicu sjajnom Argentincu.

No, Messija su tijekom popodnevnih sati ponedjeljak snimile kamere u njegovu domu u Barceloni, 830 kilometara dalje od navodne buduće destinacije, kako se ležerno prešetava u kratkim hlačicama, bez namjere da u tako skoro vrijeme krene na put.

Naravno, nitko ne sumnja u ovaj dogovor, ali dok se ne stavi potpis sve je moguće. Tim prije, što su iz Barcelone poslali žalbu Europskom sudu pravde na Messijev odlazak u PSG jer bi njime Parižani prekršili pravila financijskog fair-playa. Ovisno o ishodu, zbog toga bi Argentincu mogao propasti transfer u Pariz.