odgojna mjera ili…

Što se to događa u Rijeci? Trener Rožman svojim potezom prema jednom važnom igraču šokirao momčad uoči derbija protiv Hajduka

26.02.2021 u 10:25

Bionic
Reading

Posljednjih dana kod nogometaša Rijeke dosta toga se dogodilo, a prema nekim potezima trenera Simona Rožmana može se zaključiti kako nije zadovoljan nekim igračima

Uoči subotnjeg derbija protiv Hajduka (Arenasport 3, 17:30 - MAXtv) trener Rijeke Simon Rožman prisiljen je napraviti nekoliko velikih promjena u momčadi kako bi razbudio ostale igrače.

Poznato je kako je 37-godišnji trener Rožman cijelu momčad odveo u Rovinj kako bi što bolje pripremili za derbi protiv Hajduka, ali brzo se Kvarnerom proširila vijest kako na mini-pripreme nije poveo dva vrlo važna igrača, Domagoja Pavičića i Sandra Kulenovića.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

O čemu se radi i zašto dva igrača, koji su igrali važnu ulogu, nisu s momčadi u Rovinju nije poznato. Čak i činjenica da Pavičić ne može igrati derbi zbog žutih kartona ne otkriva pravu istinu, a logika nalaže kako se nešto događa na relaciji trener – igrači.

Izvor: Wochit / Autor: Tportal/Arenasport

Poznato je kako je nadareni 21-godišnji napadač Kulenović – koji je stigao na posudbu iz Dinama - već pokazao nezadovoljstvo nakon što je klub angažirao Drmića (posudba), ali isto tako puno puta se pokazao i kao džoker i igrač koji može odlučiti pobjednika. Na 17 utakmica ove sezone zabio je četiri gola, a najvažniji je bio onaj nedavno za pobjedu 3:2 u gostima kod Lokomotive.

Možda je ovaj potez bio jasna poruka da Rožman na njega više ne računa, a možda su mu samo željeli pokazati da se mora trgnbuti ako želi i dalje ostati u Rijeci koja ima pravo otkupa njegova ugovora. U svakom slučaju, momčad je malo prodrmana uoči derbija i možda ta šok terapija urodi plodom.

  • +13
Lokomotiva - Rijeka (20. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX