sve je spremno

Sudbonosni dan za HNL klubove; evo gdje gledati utakmice Rijeke, Osijeka i Hajduka

15.08.2024 u 06:00

Bionic
Reading

Hrvatski predstavnici nastavljaju svoj put kroz kvalifikacije za UEFA Konferencijsku ligu kao i Europsku. gdje se nadaju osigurati plasman u grupnu fazu ovog natjecanja. Rijeka u Švedskoj igra uzvrat protiv Elfsborga (MAXSport2, MAXtv, 20.00), Osijek gostuje kod Zire (MAXSport1, MAXtv, 18.30, a Hajduk kod kuće čeka Ružomberok (MAXSport1, MAXtv, 21.00)

Tri hrvatska kluba danas igraju uzvratne utakmice 3. prekola europskih natjecanja.

Sva prava za prijenos kvalifikacijskih utakmica ovih klubova u europskim natjecanjima pripadaju MAXtv platformi, koja putem svojih MAXSport kanala omogućuje gledanje utakmica uživo. MAXSport 1 i MAXSport 2 prenose sve ključne susrete hrvatskih klubova, uključujući i one u kojima se odlučuje o njihovoj sudbini u europskim natjecanjima.

  • +32
Rijeka - Elfsborg, Europska liga, 8.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Rijeka se natječe u kvalifikacijama za UEFA Europsku ligu protiv švedskog kluba Elfsborg, a utakmica bit će emitirana na MAXSport2 kanalu, putem MAXtv platforme u 20:00 sati. Prva utakmica na Rujevici završila je 1:1, a Riječani sada s novim trenerom Radomirom Đalovićem u Švedskoj traže prolaz u playoff.

Osijek se u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu suočava s azerbajdžanskim klubom Zira FK, a utakmicu možete pratiti na MAXSport1 kanalu u 18:30 sati. U prvoj utakmici završilo je 1:1, a Osijek sada u gostima traži pobjedu.

  • +40
NK Osijek - Levadia; 2. pretkolo Konferencijska liga, 25.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

Hajduk će igrati protiv slovačkog Ružomberoka u 21:00 sati, a prijenos također možete gledati na MAXSport1 kanalu putem MAXtv platforme. Prva utakmica završila je 0:0.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Za sve one koji žele pratiti kako se hrvatski klubovi nose s izazovima europskih kvalifikacija, MAXSport kanali na MAXtv platformi su pravo mjesto. Ne propustite priliku da budete dio ovih ključnih trenutaka i podržite svoje omiljene klubove na njihovom putu prema europskom uspjehu

  • +14
Ružomberok - Hajduk, Konferencijska liga, 8.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka MladinicPIXSELL/PIXSELL