HAJDUK SE SLAŽE

Šurjaku struka, Duji Čopu ugovor s 'bilima'

16.09.2009 u 19:16

Bionic
Reading

U Hajduku nikad nije dosadno; i dok nema utakmica na Poljudu se radi. Nadzorni odbor kluba u srijedu je potvrdio Ivicu Šurjaka kao prvog čovjeka struke, a na istom sastanku prihvaćen je ugovor Duje Čopa u kojem piše da je igrač dužan Hajduku dati 80 posto odštete pri odlasku iz kluba

Ivica Šurjak i službeno je postao član uprave Hajduka, koji će biti zadužen za struku, a vodstvo Hajduka dobilo je i novog čovjeka - Antonio Kardum bit će zadužen za financije i organizacijske poslove. Na sastanku održanom na Poljudu, nadzorni odbor je dvojici novih članova ponudio četverogodišnje ugovore i oni bi trebali postati prvi suradnici i zajedno s predsjednikom Joškom Svagušom, i kao tročlana uprava operativno voditi klub.

Njima nadređeni nadzorni odbor bit će izabran krajem listopada, kada bude sazvana skupština, a njezino će vodstvo kao deveteročlani nadzorni odbor izabrati pet članova iz redova većinskog vlasnika Grada Splita te četiri iz redova dioničara. I dok se obavljaju konzultacije i spekulira o tome tko će ući u nadzorni odbor iz redova grada te tko će biti predstavnik malih dioničara, trojica velikih su već poznati. To su Jako Andabak, Ivan Rimac i Tomislav Mamić.

Nadzorni odbor potvrdio je i ugovor Duji Čopu, koji će od buduće odštete u novi klub morati Hajduku ostaviti 80 posto.