PREDSTAVLJANJE NAVIJAČIMA

Sve spremno za novi Dinamov spektakl na Šalati

03.09.2015 u 19:02

Bionic
Reading

Još su dva dana ostala do otvaranja na Šalati sezone Futsal Dinama u kojemu ih čeka prvoligaški nastup

Putem službene Facebook stranice kluba navijači Futsal Dinama odabrali su dizajn majice čiji je autor Saša Brkljača iz Zagreba. Majice će MNK Dinamo otisnuti kako bi pomogao udruzi 'Jedni za druge', kojoj će se donirati sva zarada. Nagrađena majica moći će se nabaviti već pri kupnji karata za spektakl na Šalati, u BBB suvenirnici u Ilici 37. Interes za kupnju majica već je sada izrazito velik.

Najveća potražnja svakako se očekuje 5. rujna na Šalati kada MNK Futsal Dinamo organizira spektakl za sve ljubitelje kluba. Na krilima brojnih pojačanja i trenera Miće Martića, klub će proslaviti ulazak u 1. HMNL i predstaviti momčad. Tom će se prigodom odigrati utakmica legendi Dinama i malog nogometa te gostujuće ekipe iz engleskog Nottinghama. Svoj dolazak najavile su brojni bivši igrači.

Iz kluba ističu zadovoljstvo odazivom te se zahvaljuju navijačima na sudjelovanju u nagradnom natječaju. 'Pobjednik Saša može biti ponosan jer će njegov dizajn biti na majici koja će pomoći štićenicima udruge Jedni za druge da svoje tretmane terapijskog jahanja provode u kontinuitetu cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete. Drago nam je da naši članovi shvaćaju koliko je bitno da klub pomaže potrebitima. To je naša dužnost kao članskog kluba,' izjavio je Matija Đulvat, predsjednik Futsal Dinama.


Dizajn majice inspiriran je fotografijom s utakmice Dinama u Sutinskim vrelima, a na slici su pobjednik natječaja Šaša Brkljača, ponosni član Futsal Dinama s brojem 172. i njegov sin. Na Šalati će im biti uručen prigodan poklon.

'Nadamo se da će Šalata biti puna i da će se ponoviti atmosfera s prošlogodišnjeg spektakla kada pjesma klubu nije stajala puna tri sata. Sudeći po do sada prodanim kartama, ne sumnjamo u odličan odaziv naših navijača,' poručili su iz kluba.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna se mogu kupiti i u KND BBB, Ilica 37, od ponedjeljka do petka u vremenu od 10 do 20 sati te subotom od 10 do 15 sati.

Lanjska Šalata najbolja je pozivnica za subotnje izdanje