UZBUĐENJE U TV PRIJENOSU

Sve što se nije dogodilo Dinamu, sada je otišlo na račun Livakovića

25.10.2024 u 07:20

Bionic
Reading

Derbi kola u Europskoj ligi odigrali su u četvrtak Fenerbahče i Manchester United, a okršaj u Istanbulu okončan je osvajanjem boda svake momčadi nakon remija 1:1

United je poveo u 15. minuti golom Christiana Eriksena, no turski sastav je izjednačio u 49. minuti golom Youssefa En-Nesyrija. Domaćini su u 59. minuti tražili kazneni udarac nakon starta Ugartea nad Osayi-Samuelom, no francuski sudac Turpin nije pokazao na bijelu točku, već je isključio Jose Mourinha na klupi Fenera zbog prigovora.

Za Fener, koji ima pet bodova, odlično je branio hrvatski reprezentativac Dominik Livaković.

Bila je to zapravo njegova večer, jer lopta mu se 'lijepila' za ruke.

I bez obzira na to što je primio gol, Livaković je oduševio u remiju Fenerbahčea i Manchester Uniteda, a na njegovo izdanje imun nije ostao ni srpski komentator.

Prisjetimo li se kako je blaga bila reakcija komentatora iz susjedstva na utakmicu Lige prvaka Salzburg - Dinamo i pobjedi zagrebačkog kluba, ovdje je bila posve drugačija reakcija.

Veliku pobjedu i golove Modrih u Austriji srpski komentator je ispratio kao da se radi o nevažnoj utakmici i bez bilo kakvih emocija ili uzbuđenja.

'Četiri obrane za ovog momka. Obranio je i ovaj udarac Garnacha', uzbuđeno je zvučao komentator.

Nije to bio jedini trenutak kada su stigle pohvale na Livakovićev račun. Dogodilo se to i u trenutku kada je istrčavao na jednu loptu, ali i pri reakcijama na udarce De Ligta i Mazraouija.