Slavni talijan brani trenera rome

Talijanska legenda brani hrvatskog trenera: 'Nije on kriv za ludilo koje se događalo. Treba mu zaštita'

19.10.2024 u 14:28

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni trener Ivan Jurić na klupi Rome je u prvih pet utakmica doživio svega jedan poraz. Onaj od Elfsborga u Europskoj ligi. U Serie A ima sedam od mogućih devet bodova, no unatoč vrlo dobrim rezultatima talijanski mediji pišu kako je na rubu otkaza.

Corriere dello Sport je nedavno pisao kako Juriću prijeti otkaz nakon samo dva tjedna u klubu jer uprava smatra da je zauzeo 'pogrešan pristup prema igračima'. Bizarne događaje u Romi za TuttoMercato komentirao Luigi Di Biagio, bivši nogometaš Rome i talijanski reprezentativac.

'Jurić nije kriv za ludilo koje se događalo na početku sezone. Siguran sam da će se jako dobro snaći na klupi, ali treba mu pomoć i zaštita. Hrvat nema nikakvu odgovornost za prijašnje događaje'', rekao je slavni Talijan pa je istaknuo razlike između Jurića i njegovog prethodnika na klupi Vučice Danielea De Rossija.

'Principi igre su drugačiji, posebno u obrambenoj fazi. Jurić traži markiranje igrača, dok je Daniele išao u drugom smjeru. I De Rossi je pokušao napraviti promjene, ali mu nisu dali vremena.'

Standings provided by Sofascore