NA RUBU OTKAZA

Teški trenuci za Bilića: U West Hamu mu više ne vjeruju!

08.01.2017 u 10:14

Bionic
Reading

Britanski mediji tvrde da je uprava West Hama iznimno razočarana ponašanjem momčadi tijekom teškog poraza od Manchester Cityja ovog petka i krive Slavena Bilića koji sada ima dva tjedna da dokaže da zaslužuje zadržati posao do kraja sezone...

Serija od tri pobjede u nizu 'čekićara' tijekom prosinca brzo je zaboravljena i Slaven Bilić nakon posljednja tri poraza opet se našao pod žestokim kritikama.

Za navijače i upravu West Hama posebno bolan bio je onaj posljednji, u petak protiv Manchester Cityja. Bilićevi igrači odigrali su očajnu utakmicu i izgubili 5:0, što je izazvalo žestoke kritike prije svega na račun bivšeg hrvatskog izbornika.

Prema tvrdnjama pojedinih britanskih medija poput The Suna, Bilić se sada nalazi pred otkazom, a od uprave je dobio ultimatum: ili će se stvari poboljšati u sljedeća dva tjedna ili odlazi.

West Ham će u tom razdoblju igrati protiv slabašnog Crystal Palacea kod kuće i Middlesbrougha u gostima, a ako se nastave neuspjesi, Slavenu nema spasa, iako ne misle svi da je on najveći krivac za rezultatsku krizu.

'Mislim da nije problem u njemu, nego u igračima. Nije da baš nemaju volje igrati, više bih rekao da je problem nedostatak samopouzdanja,' smatra Frank Lampard, no trener je uvijek taj kojeg je najlakše otpustiti kad kola krenu nizbrdo...