GOST SPORTA NEDJELJOM

Toplak komentirao Bjeličin dolazak, a onda priznao: Zbilja me sramota...

28.09.2024 u 08:26

Bionic
Reading

Dinamo je ovog četvrtka imenovao novog trenera, odnosno nasljednika Sergeja Jakirovića. Priliku da po drugi put sjedne na klupu Modrih dobio je 53-godišnji Nenad Bjelica.

O tom potezu Velimira Zajeca i vrhuške Dinama, govorio je Samir Toplak (54), danas trener kluba iz SuperSport Prve nogometne lige, Rudeša.

Naime, Toplak je bio gost emisije Sport Nedjeljom voditelja Ante Breke, koja će se u programu MAXSporta 1 emitirati 29. listopada u 13.20 sati.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Moje mišljenje je da je Bjelica najbolje rješenje za Dinamo. Zbog čega? Zbog toga jer je bio već u sustavu, ne dolazi puno nakon svog prvog boravka. On je trener koji ima gard, trener koji ima rezultate i trener koji može uzdrmati ovu ekipu koja je potonula, najviše na psihološkom planu. Ja sam siguran da ta ekipa ima kvalitetu. Čak sam je i ja, kao analitičar, već proglasio kao budućim prvakom. Malo me sramota, nakon ovakvih rezultata poslije... Moram priznati, zbilja me sramota, iako smo svi to tako tada vidjeli. I to je dokaz kako je nogomet nepredvidljiv, gdje ne možeš živjeti od stare slave, nego treba svaki dan ulagati. Tako da pozdravlja odluku da Nenad Bjelica dolazi u klub', jasan je bio Toplak.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sport nedjeljom

Oba sugovornika, a uz Toplaka bio je to i Marko Lozo, složili su se kako Bjelica neće imati problema iz mmčadi izvaditi Brunu Petkovića, a uvrstiti Sandra Kulenovića.