SUPERSPORT HNL

Trener Gorice komentirao Đalovićev debakl: To se dogodilo, bio je to jedan loš dan

13.09.2024 u 08:21

Bionic
Reading

Gorica na domaćem terenu čeka drugoplasiranu momčad SuperSport HNL-a Rijeku, a susret je najavio trener Rajko Vidović

Rijeka i Gorica na Gradskom stadionu u subotu u 20 sati igraju utakmicu 6. kola SuperSport HNL-a. Druga momčad lige dolazi u goste sedmoj, a susret je najavio trener domaćih, Rajko Vidović.

'Dolazi nam, uz Dinamo, najbolja momčad lige. Rijeka igra dobar, brz nogomet, dovela je par kvalitetnih pojačanja, pa nas očekuje izuzetno zahtjevna utakmica', započeo je pa dodao.

'Međutim, vjerujem da ćemo i mi odigrati kvalitetno, mislim da smo u dvobojima s Dinamom i Šibenikom pokazali da možemo parirati svima i da, kad smo kompletni, nikome nije lako s nama. S Rijekom imamo negativan omjer, tako da ćemo napraviti sve da u subotu razveselimo navijače', rekao je.

  • +24
Gorica - Šibenik (30.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Odgovorio je i na pitanje o teškom riječkom porazu u playoffu za Konferencijsku ligu, kada je momčad Radomira Đalovića izgubila s čak 0:5 od Olimpije u Ljubljani:

'Ono s Olimpijom se dogodilo, bio je to jedan jako loš dan, kvalitetom nisu zaslužili tako uvjerljiv poraz. Pokazali su kakva su momčad već u sljedećoj utakmici s Dinamom, gdje su odigrali jako dobro, čak u drugom poluvremenu bili i bolji', kaže Vidović.