SUPERSPORT HNL

Đalović najavio teško gostovanje: Gledamo i prognozu, neće biti idealno

12.09.2024 u 13:31

Bionic
Reading

Rijeka i Gorica na Gradskom stadionu u subotu u 20 sati igraju utakmicu 6. kola SuperSport HNL-a

Nogometaši Rijeke u subotu od 20 sati gostuju kod Gorice u sklopu 6. kola SuperSport HNL-a. Trener Radomir Đalović najavio je susret i otkrio kako je uvježbavao nove opcije na treninzima:

'Reprezentativnu stanku smo iskoristili da još malo jače treniramo, da se još bolje uigramo i da nove igrače implementiramo u našu momčad. Srećom nije bilo ozljeda, tek Majstorović je propustio pripremnu utakmicu.'

'Osim Radeljića koji se s reprezentativnog okupljanja vratio u srijedu svi su na raspolaganju, spremni smo i čekamo utakmicu u Gorici. Gledamo malo i vremensku prognozu, uvjeti sigurno neće biti idealni pa se moramo što prije prilagoditi terenu i zahtjevima teške utakmice', rekao je Đalović.

Posebno se osvrnuo i na svog suparnika:

'Gledao sam svaku njihovu utakmicu. Do ozljede Mikanovića su igrali u jednom sustavu, nakon toga igraju u drugom. Pitanje je pristupa, dana, naše energije koja mora biti na nivou. Stabilna su i čvrsta momčad koja je protiv Dinama igrala dobro, pobijedila Šibenik tako da nas očekuje težak zadatak', zaključio je.

Standings provided by Sofascore