Karoglan o derbiju

Trener Hajduka zadovoljan bodom; poslao je i jasnu poruku čelnicima kluba što želi

17.12.2023 u 20:20

Bionic
Reading

Nakon što su u posljednjoj utakmici prvog dijela sezone, u velikom derbiju 19. kola SuperSport HNL-a Dinamo i Hajduk odigrali 0:0, nekoliko riječi kazao je trener splitske momčadi

Nakon derbija u kojem nije bilo pobjednika, ali nije bilo ni golova ipak zadovoljniji može biti Mislav Karoglan, trener Hajduka.

'S obzirom na sve viđeno moramo biti zadovoljni jednim bodom. Sada možemo reći da smo jesenski prvaci jer imamo protiv Dinama dvije pobjede i ovaj remi, što znači da smo bolji u međusobnim susretima. Imali smo plan puno više kreirati, napadati, ali plan nam je pao u vodu kada nam se ozlijedio Benrahou. Morao je izaći, već od ranije imamo problema s važnim igračima u veznom redu pa se odnos snaga na terenu promijenio zbog toga', rekao je Karoglan.

Dinamo - Hajduk 0:0, sažetak 17.12.2023. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

Na pitanje je li im Kaneko napravio puno problmea rekao je:

'Odradili smo cijeli jedan trening kako ga braniti. Mislim da smo se dobro pripremili za ovaj derbi.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Osvrnuo se kratko i na samu utakmica s naglaskom na tiktiku:

'Dinamo je imao posjed, nešto veći broj udaraca, ali mi smo stajali vrlo stabilno na terenu. Istina je, očekivao sam ipak više prema naprijed. Kao i svaki trener tako i ja imam određene želje kako se pojačati preko zime, ali vidjet ćemo kakve su naše mogućnosti i što se događa na tržištu. Mi moramo biti zadovoljni s posljednja dva mjeseca. Ostvarili smo dobre rezultate, nismo ni jednom izgubili, zaključio je Karoglan koji je tako poslao jasnu poruku čelnicima kluba kako mu trebaju pojačanja ako žele da nakon 2005. godine opet postanu prvaci.

  • +47
Dinamo - Hajduk, SuperSport HNL, 17.12.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL
Standings provided by Sofascore

>> više statistike potražite OVDJE.