DRAGOVOLJAC DOLAZI U SPLIT

Tudor: Na ovakvim utakmicama se osvaja prvenstvo

03.08.2013 u 11:58

Bionic
Reading

U nedjelju u sklopu četvrtog kola MAXtv Prve lige na Poljudu protiv Hajduka gostuje Hrvatski Dragovoljac (nedjelja, 21 sat, Arenasport3). Trener Tudor je najavio da se upravo na ovakvim utakmicama dobivaju prvenstva

Iako je Hrvatski Dragovoljac pred vratima, na subotnjoj konferenciji za novinare trener Hajduka Igor Tudor još jednom se osvrnuo na nesretni poraz od gruzijskog sastava Dila Gori.

'Ništa se nije promijenilo u odnosu na četvrtak i još uvijek vjerujemo da imamo velike šanse za prolazak. Rekao sam igračima pozitivne stvari i naglasio sam da imamo velike šanse u Gruziji. No, mi se moramo koncentrirati na Dragovoljac', kazao je u uvodu Tudor koji je prokomentirao najave Dragovoljca da u Split dolaze po tri boda.

'Izvrsno, jer to znači da će igrati otvoreno, a mi uvijek igramo tako. Tako da su svi preduvijeti za spektakl tu. Volio bih da Dragovoljac igra otvoreno. Oni mogu itekako zaprijetiti, tako da svi znamo da se uvijek dogode dvije-tri šanse. Mi moramo biti spremni i pravi i da budemo mi ti koji ćemo dominirati i na kraju krajeva pobijediti. Ovakve utakmice gdje si favorit, utakmice su u kojima se dobivaju prvenstva.', smatra Tudor.