'TO JE STRAŠNO!'

Tudor poludio na suca: Zašto uopće igramo nogomet!?

03.11.2013 u 21:06

  • +4

MAXtv Prva liga, 15. kolo: Slaven Belupo - Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Marijan Susenj/PIXSELL

Bionic
Reading

Trener Hajduka Igor Tudor bio je iznimno nezadovoljan sucem Markom Matocom nakon remija sa Slavenom Belupom u Koprivnici

Podsjetimo, Hajduk je izvukao bod u gostima nakon što je u završnom dijelu utakmice gubio 3:1 pa ipak zabio dva pogotka. No, Splićani nisu bili sretni na kraju dvoboja već su nervozno okružili suca Marka Matoca koji je prekinuo susret nekoliko sekundi prije isteka sudačke nadoknade, u trenutku kad je Hajduk bio taj koji je pritiskao i tražio četvrti pogodak.


'Mislim da je bila odlična utakmica, da su ljudi uživali. Imali smo malo raspoloženih pojedinaca danas, tako da je ovaj bod za nas velik,' započeo je svoju izjavu nakon utakmice Igor Tudor pa krenuo o suđenju:

'Hajduk ne treba biti prvak ove godine i bit će jako teško. Međutim, ovo što smo mi doživjeli ovdje, ja ne znam kome to treba i zašto se onda uopće igra nogomet. Matoc je sve svoje pokazao u zadnjoj sekundi. Tad je prekinuo našu šansu kod rezultata 3:3. Time je sve pokazao, bio je to simbolički pokazatelj njegovog odnosa prema Hajduku. Onome tko je dugo u nogometu, taj zna. Ja ne znam kome to treba….'

'Opet će govoriti da mi kukamo, da su nam suci krivi i tako dalje. Ali meni nitko danas ne može reći da je ovaj sudac sudio pošteno. Sad znam što mogu sljedeći put očekivati od Matoca. Ovi momci se muče i pate da bi došao onda neki lik i radio to što je radio. To je strašno. On misli da je svemoguć, ali to je zato što mu to netko dozvolio,' zaključio je strateg Hajduka koji sada zaostaje dva boda za vodećim Dinamom.