SAŽETAK S POLJUDA

Tudora iznervirao teren, a Keka naziv 'filijala'

21.07.2013 u 23:16

Bionic
Reading

Treneri Hajduka i Rijeke Igor Tudor i Matjaž Kek izjavili su kako su zadovoljni nedlučenim rezultatom 1:1 u derbi utakmici drugog kola MAXtv Prve lige odigrane večeras na Poljudu, ali Tudor je izrazio žaljenje što njegova momčad nije pobijedila

'Hajduk je išao na pobjedu koju nažalost nismo ostvarili, ali i bod je dobar,' istaknuo je Tudor na konferenciji za novinare nakon utakmice. On je kazao da je zadovoljan neodlučenim rezultatom ali, kako je istaknuo, ostaje žal što Hajduk nije pobijedio jer je vodio gotovo cijelu utakmicu, a Rijeka je poravnala rezultat pred kraj susreta u 79. minuti.

'Kada jednog dana sadašnji igrači Hajduka stasaju i sazriju, onda će pobjeđivati u ovakvim utakmicama,' kazao je Tudor.

On je kritizirao loš teren na Poljudu pošto je travnjak oštećen nakon nedavnog dvodnevnog glazbenog koncerta na tom stadionu.

'Ja sam tužan i ljut zbog terena jer nam nije bilo moguće razvijati pas igru po zemlji koju smo trenirali u zadnja dva mjeseca. Hajdukovi igrači bi u večerašnjoj utakmici bili puno bolji da je teren bio dobar,' rekao je Tudor. Dodao je kako je navjačko ozračje bilo fantastično.

Sažetak prvog dijela u kojemu je Hajduk poveo...


I trener gostujuće momčadi Matjaž Kek je pohvalio navijačko ozračje rekavši da je bilo sjajno, ali je i dometnuo kako su uvjeti bili malo neobični zbog oštećenosti travnjaka, što je utjecalo na igru.

'Kad zabijete izjednačujući gol na kraju utakmice kao što je to učinila momčad Rijeke, onda morate biti zadovoljni takvim rezultatom,' kazao je Kek.

Na upit novinara kako komentira igru Hajduka, Kek je rekao kako ne želi govoriti o Hajduku te je dometnuo kako je uoči utakmice bilo 'otrovnih strelica' upućenih prema momačdi Rijeke.

'Dokazat ćemo da Rijeka ima svoj ponos i da nije ničija filijala. Nismo mi krivi što smo dobili priliku koju su imali i drugi ali je nisu iskoristili,' kazao je Kek i napustio konferenciju.

...Rijeka je u nastavku izjednačila i izbjegla neugodan poraz