MIRIŠE NA TRANSFER

U Dinamo dolazi novi Mandžukić koji će biti prva špica Vatrenih: Neka se klubovi dogovore!

15.05.2023 u 16:54

Bionic
Reading

U Dinamo dolazi novi Mario Mandžukić koji će biti prva špica Vatrenih: Neka se klubovi dogovore!

Matija Frigan ove polusezone redovito zabija u riječkom dresu i nije čudno što je privukao pozornost drugih klubova Frigan je s 10 pogodaka prvi strijelac aktualne polusezone. Do posrtaja Rijeke u Varaždinu zabijao je tri kola u nizu, na šest od posljednjih sedam utakmica upisao se u rubriku 'golovi', a konkretnih ponuda za njegove usluge ima. Ne jedna, nego njih više.

'Matiju vidim kao novog Mandžukića! Ne zato što je moj igrač, nego zaista mislim da će za koju godinu igrati u top europskom klubu i biti prva špica reprezentacije', rekao je igračev agent Tomislav Puljić za Sportske novosti.

Frigan je vezan ugovorom s Rijekom do ljeta 2025., ali svima je jasno da klub s Rujevice živi od prodaje igrača. Ako dođe pristojna ponuda mladi napadač će otići, a kao jedan od kupaca spominje se Dinamo.

  • +20
Varaždin - Rijeka (34. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

'Dinamo za Matiju ne bi bio preveliki korak. On je spreman, baš je spreman i to je taman ta razina koja bi bila idealna, ali bih taj dio prepustio klubovima koji već godinama surađuju. Ako postoji interes Dinama, a u svakom smislu postoji, neka se klubovi dogovore. Moje je samo da osiguram da sve strane u eventualnom, bilo kakvom poslu budu zadovoljne.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport