slatke brige za broza

U Interu vlada panika zbog Marcela Brozovića; Liverpool vreba iza ugla dok se vode žestoki pregovori oko novog ugovora za Hrvata

29.04.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Marcelo Brozović pregovara s Interom oko visine svojih primanja, a prednost mu daje ponuda Liverpoola i otkupna klauzula koju njegov sadašnji klub pod svaku cijenu želi maknuti iz novog ugovora

Marcelo Brozović je dolaskom Antonija Contea postao jedna od glavnih karika milanskog Intera koji se ove sezone bori za sami vrh s Juventusom. Epic Brozo od ranije je bio miljenik navijača, a ove sezone je u klubu postao zapravo nezamjenjiv.

Naravno, Inter ga želi zadržati i spremni su mu povisiti plaću, ali probleme im stvara Liverpool koji bi hrvatskog veznjaka volio od ljeta vidjeti u svojim redovima, a nudi i veća primanja. Brozoviću ugovor vrijedi do 2022. godine, ali u njemu je i otkupna klauzula od 60 milijuna eura koja potencijalnom kupcu jamči da bez pregovora dovede Hrvata ako uplati taj iznos.

Upravo je to ono što Inter želi najviše izbaciti iz novog ugovora oko kojeg se vode intenzivni pregovori. Hrvatski reprezentativac sada zarađuje oko 3.5 milijuna eura po sezoni plus bonuse, a sada traži od kluba da mu plaću povisi na šest milijuna eura. Inter mu pak nudi produljenje do 2024. godine uz primanja od 4.5 milijuna eura po sezoni plus razne bonuse.

Naravno da je u prednosti Brozović koji ima ponudu Liverpoola koji bi mogao i htio ispuniti njegove zahtjeve. Talijanski mediji pišu kako će Brozo ipak ostati u Interu s kojim će se vjerojatno naći negdje na sredini. Prednost Brozoviću nosi i otkupna klauzula koja može biti sredstvo za pregovore jer bi ju Inter htio pod svaku cijenu maknuti. Ostane li u Interu ili ode u Liverpool, pred Brozovićem je odlično razdoblje u karijeri.