NEUGODNOST U KAFIĆU

U Zagrebu napadnut sudac finala Kupa Mario Zebec; evo što mu je napravio navijač Hajduka...

25.05.2018 u 12:01

Bionic
Reading

Glavni sudac finala Kupa Mario Zebec i njegovi pomoćnici nisu se proslavili suđenjem u dvoboju Dinama i Hajduka (1:0), a navijači splitskog kluba neće lako zaboraviti takvo dijeljenje pravde

Puno je bilo gorčine u izjavama igrača i čelnika Hajduka zbog suđenja Marija Zebeca. Njemu i pomoćnicima zamjera se to što je Saidu dosuđeno zaleđe koje nije bilo, a u nastavku te akcije Dinamov nogometaš trebao je biti isključen, kao i to što za 'bile', nešto kasnije, nije sviran kazneni udarac. Sve to u prvom poluvremenu kod rezultata 0:0.

>> Ovakav komentar Igora Štimca o suđenju u finalu iznenadit će sve!

  • +21
Hrvatski kup, finale: Dinamo - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

U četvrtak, dan nakon finala, sudac iz mjesta Cestice kraj Varaždina sjedio je u zagrebačkom kafiću s kolegama iz struke Franom Jovićem i Daliborom Mlakarom te je doživio neugodnost.

>> Atraktivna policajka u pratnji navijača plijenila pozornost uoči finala Kupa!

Kako piše Dalmatinski portal, njima je prišao stariji navijač Hajduka iz Imotskog. Nije bilo fizičkog obračuna, a navijač nije mogao sakriti razočaranje i počeo je prigovarati u vezi suđenja u Vinkovcima. Nakon što su mu oni odbrusili on ih je polio vinom i mineralnom, koje je prethodno naručio, te otišao.

  • +15
Sukob Torcide i policije na finalu Kupa 2018. Izvor: Cropix / Autor: Emica Elvedji / CROPIX
  • +22
Atmosfera u Vinkovcima uoči finala Kupa 2018., Dinamo - Hajduk Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX