SUCI GA NISU PRIZNALI

Ubačaj preko cijelog terena u NBA-u postao hit na Internetu!

05.11.2015 u 13:06

Bionic
Reading

Na NBA utakmici u Indianapolisu, u dvorani Bankers Life Fieldhouse, 14,022 gledatelja imalo je priliku uživo vidjeti koš koji će dugo pamtiti

Iako su domaći Indiana Pacersi nakon zanimljive završnice slavili 100:98 protiv upornih Boston Celticsa ipak su svi nakon utakmice govorili o dalekometnom ubačaju igrača Celticsa Jaea Crowdera koji je na kraju prvog poluvremena, ni kriv ni dužan, ubacio tricu koja je postala hit na Internetu.

Crowder je sekundu prije kraja poluvremena želio baciti dugu loptu preko cijelog terena za suigrača, ali je lopta na iznenađenje svih prošla kroz obruč.

Naravno, ubačaj zbog jasnih pravila nije priznat tako da će rekord Barona Davisa iz 2001., kada je kao igrač Charlotte Hornetsa zabio Milwaukeeju tricu sa 27 metara i dalje biti na vrhu.
Davis je bio metar unutar igrališta i na sličan način kao i Crowder (Davis je zabio na kraju treće četvrtine, op.a.) bacio je loptu jednom rukom. Razlika je u tome što je Davis gađao koš, a zbunjeni Crowder smao je želio dodati loptu suigraču…