KARIKE KOJE NEDOSTAJU

United potrošio 150 milijuna i već zna koga će kupiti na zimu

03.09.2014 u 11:41

Bionic
Reading

U najrastrošnijoj nogometnoj ligi svijeta najviše je ovoga ljeta potrošio Manchester United. No, Louis Van Gaal nije uspio do kraja reformirati posrnulog velikana i već je spremio plan sljedeće etape koja će doći u vidu zimskog šopinga

Nizozemski stručnjak Louis Van Gaal ovoga je ljeta dobio 'vreću bez dna' kako bi osnažio Unitedovu momčad i za 150 milijuna funti doveo Di Mariju, Shawa, Herreru, Roja i Blinda. Falcao je doveden na posudbu (ovoga ljeta platili su 6 milijuna funti, još 50 će isplatiti idućeg ljeta ako ga odluče zadržati), a engleski mediji već rade projekciju zimskog prijelaznog roka.

Novinari koji prate United složni su kako će 'vlasti' na Old Traffordu u siječnju svoje aktivnosti usmjeriti prema privlačenju sjajnog nizozemskog veznjaka Kevina Strootmana iz Rome i vođu obrane Borussije Dortmund Matsa Hummelsa. Njih će dvojica zasigurno koštati minimalno 80 milijuna eura, no s ta dva transfera United bi ponovno izgledao kao momčad koja može ozbiljno konkurirati za napad na naslov engleskog prvaka.

Kevin Strootman je fantastičan igrač, samim time i papreno skup...