POZNAT U REGIJI

Uoči utakmice protiv Dinama poslao poruku kojom je rastužio susjede

30.11.2023 u 17:43

Bionic
Reading

Nogometaš kazahstanske Astane Stjepan Lončar uoči utakmice ovog kluba protiv zagrebačkog Dinama u Konferencijskoj ligi, otkrio je da se oprostio od reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Iako ga na popisu BiH-izbornika nije bilo do rujna 2021. godine, Stjepan Lončar figurirao je kao potencijalni reprezentativac Zmajeva.

No, uoči ogleda protiv Dinama, otkrio je kako je čelnicima Nogometnog saveza BiH priopćio svoju odluku.

'Nisam to ranije govorio u medijima, ali završio sam reprezentativnu karijeru, to sam korektno rekao i ljudima u Savezu. Rezultati u kvalifikacijama posljedica su svih odnosa u NS BiH, za koje znamo kakvi su. Momcima koji igraju nije lako, ima tu puno nenogometnih problema. Svim srcem želim da BiH prođe dodatne kvalifikacije i plasira se na Euro, ali da bi došao rezultat, prvo se moraju posložiti stvari u Savezu', rekao je Lončar.

Lončar ima 27 godina i trenutno je u Astani kao posuđen igrač mađarskog Ferencvaroša. Ponikao je u Širokom Brijegu, a još je nastupao i za Neretvanac, Rijeku i Kortrijk.

Za reprezentaciju BiH je upisao 11 nastupa i nije se upisivao u strijelce ili asistente.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'