psk_2

emotivno se 'raspao'

Uplakani Cristiano Ronaldo nakon šokantne pobjede priznao: Slomio sam se...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 02.07.2024 09:08
  • Objavljeno 02.07.2024 u 09:09
Bionic
Reading

Portugalci su tek nakon boljeg izvođenja penala svladali Sloveniju i plasirali se u četvrtfinale Eura. Susret su obilježile suze Cristiana Ronalda nakon što mu je Jan Oblak obranio penal u 105. minuti, te fantastični portugalski golman Diogo Costa koji je Slovencima 'skinuo' čak tri penala u nizu

Imao je Cristiano Ronaldo priliku riješiti utakmicu u 105. minuti, ali mu je fantastični Jan Oblak obranio penal i tako produljio nade Slovenaca.

Nakon tog neuspješnog penala Cristiano Ronaldo se emotivno raspao, jedan od najboljih nogometaša svih vremena briznuo je u plač, a suigrači su ga bezuspješno tješili. Nije Ronaldo bio ništa bolje raspoložen niti nakon što su Portugalci boljim izvođenjem penala izborili četvrtfinale.

'Tuga na početku, radost na kraju. To je nogomet, trenuci koji su neopisivi...', kazao je Ronaldo koji oči pune suza niti nije pokušavao sakriti:

  • +33
Portugal - Slovenija, Euro (1.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: MIGUEL A. LOPES

'Imao sam izravnu priliku dovesti momčad u vodstvo, ali nisam uspio. Jan je odlično obranio. Nisam čitavu godinu promašio penal, ali kada je bilo najvažnije nisam uspio.'

>> OVDJE pogledajte kako je Oblak obranio penal Ronaldu i rasplakao ga

Fantastični je portugalski golman Diogo Costa Slovencima 'skinuo' čak tri penala u nizu i poveo svoju momčad u četvrtfinale Eura.

'Posebne čestitke našem golmanu koji je obranio tri penala', pohvalio ga je Ronaldo i dodao:

'Mislim kako smo zasluženo pobijedili jer smo igrali s više autoriteta. Slovenija se gotovo čitavu utakmicu branila...'

Potom su se Ronaldove oči ponovno napunile suzama, nije mogao izdržati, pokušavao se opravdati.

>> više statistike potražite OVDJE.

'Čak i najjači ljudi imaju svoje dane, bio sam potišten i bio sam tužan jer me moja momčad trebala... Slomio sam se, slomio... Ne mogu, pričat ćemo kasnije, pričat ćemo kasnije', ponavljao je portugalski kapetan koji je nekako uspio najaviti četvrtfinalni susret protiv Francuske:

'Čeka nas teška utakmica. Idemo u rat. Uvijek ću davati sve od sebe u ovome dresu. Radit ću ovo do kraja života. Nikada se nisam bojao suočiti sa stvarima ispred sebe, a riječ odustajanje je nešto što nikad nećete čuti od mene', poručio je Ronaldo te za kraj prekinuo sve glasine o svojoj budućnosti u dresu reprezentacije:

'Da, ovo je definitivno moj posljednji Euro!'

Cup tree provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal