ČETVRTAK - 19 SATI

Utakmica odluke za Slaven i Cibaliju!

28.05.2014 u 11:56

Bionic
Reading

U četvrtak na Gradskom stadionu u Koprivnici dobit ćemo i posljednjeg sudionika MAXtv Prve lige za sljedeću sezonu. Za prvoligaško društvo bore se Slaven Belupo i Cibalia od 19 sati (Arenasport 1)

Gdje gledati utakmicu?

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmicu možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala.
Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmicu na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok ona traje nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

U Koprivnici se igra utakmica odluke. Očekuje nas prava drama koju svaki nogometni navijač ne bi smio propustiti jer je prvi dvoboj između ova dva kluba u Vinkovcima završio 2:2.

'Premda neki daju malu prednost domaćinu, uvjeren sam da su šanse 50:50. Dat ćemo sve od sebe, a ako Slaven Belupo bude bio bolji, stisnut ćemo im ruke. Ipak, vjerujem da još možemo ostvariti prolaz', rekao je iskusni Cibalijin nogometaš Mladen Bartolović.

Dodajmo kako i uzvratna utakmica ima humanitarni karakter. Iako je ulaz besplatan, svaki gledatelj moći će kupiti neograničen broj ulaznica po 10 kuna, a sav prihod bit će namijenjen stradalim osobama u poplavama u Slavoniji.

I jedna zanimljivost - povjerenik za suđenje Ivan Peraić odlučio je da i drugih 90 minuta kvalifikacija za popunu MAXtv Prve lige sudi ista sudačka trojka kao u Vinkovcima: Ivan Bebek, Tomislav Petrović i Miro Grgić.