pravac engleska

Uveo Juventus u finale Lige prvaka, a već odlazi iz Torina?!

17.05.2017 u 16:30

Bionic
Reading

Brazilski branič Dani Alves, čija je karijera vrhunac imala dok je nosio dres Barcelone, ove sezone igra u Juventusu. No očito će već na kraju ove sezone Alves napustiti 'Staru damu'

Jedan od najboljih nogometaša Juventusa ove sezone Dani Alves, koji se istaknuo u polufinalni utakmicama Lige prvaka protiv Monaca kada je u prvoj utakmici dva puta asistirao Higuainu, a onda je u uzvratu još i zabio gol, prema pisanju engleskih medija, broji posljednje dane u dresu Stare dame iz Torina.

Engleski mediji objavili su informaciju da će iskusni Alves od sljedeće sezone igrati u Premiershipu i to u dresu Tottenhama. Izvori bliski londonskoj momčadi tvrde da su pregovori već obavljeni i da Brazilac ima veliku želju preseliti se među 'Spurse'.

'Tottenham je obavio pregovore s Alvesom. Iako mu ugovor s Juventusom traje još godinu dana, Alves želi igrati u Premier ligi. Tottenham mu je ponudio dvogodišnji ugovor s opcijom produženja suradnje za još jednu sezonu', navode engleski mediji.

Završni pregovori dviju strana trebali bi se održati nakon finala Lige prvaka u Cardiffu, gdje će brazilski desni bek s Juventusom igrati protiv Reala. Preseli li se Dani Alves u Tottenham, izvjesno je da će Kyle Walker napustiti 'pijetlove'. 

Ipak, nije Tottenham jedini zainteresiran za 34-godišnjeg Brazilca. Interes su pokazali i Chelsea i Manchester United, ali Spursi su napravili prvi konkretan korak prema transferu.