NOVE INFORMACIJE IZ TURSKE

Veliki preokret oko Oršića

21.08.2024 u 17:05

Bionic
Reading

Nakon što nije bio prijavljen za treće pretkolo Europske lige, činilo se da je Mislav Oršić otpisan u turskom Trabzonsporu. Oršić je sada prijavljen za play-off Konferencijske lige protiv St. Gallena i čini se da bi mogao čak zaigrati u prvih 11.

Sve je promijenila ozljeda Anthonyja Nwakaemea, 35-godišnjeg Nigerijca koji je ovog ljeta stigao u Trabzonspor iz Saudijske Arabije. Turski mediji javljaju da se Oršić na treninzima izborio za poziciju u prvih 11 ispred Egipćanina Mahmouda Trezegueta.

Oršić, 31-godišnji krilni nogometaš, stigao je u Trabzonspor prošlog ljeta za dva i pol milijuna eura iz Southamptona. Na jednom od prvih treninga je doživio tešku ozljedu i na travnjak se vratio tek u travnju ove godine.

Prošle sezone je Oršić skupio 60 minuta, a na startu ove je nastupio u samo jednoj od četiri utakmice i odigrao 10 minuta. Ovog ljeta povezivao se s povratkom u Dinamo. Podsjetimo, u Dinamu je pet sezona prije nego je u siječnju 2023. godine za 5.75 milijuna eura otišao u Southampton u kojem se nije naigrao.