psk_2

Akcija Euro

[VIDEO] Ante Budimir pretekao fantastičnog Karima Benzemu, a sada s Vatrenima ide po novu medalju: 'Prolazimo skupinu, a onda je sve moguće'

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 31.05.2021 07:59
  • Objavljeno 31.05.2021 u 07:57
Bionic
Reading

Ante Budimir vjeruje kako Hrvatska može daleko dogurati na Euru

Ante Budimir stigao je na okupljanje reprezentacije u odličnoj formi nakon sezone u kojoj je zabio 12 golova u La ligi i španjolskom kupu. Za Vatrene je skupio sedam nastupa i zabio jedan gol, a sada se po prvi puta s Hrvatskom priprema za veliko natjecanje.

'Ovo je drugačije, biti od 0 do 24 sa suigračima i stožerom ipak je posebno', nije skrivao oduševljenje Budimir koji je i dodao:

'Imamo kvalitetnih igrača u ofenzivnom dijelu, a mislim da svi imamo isti cilj, biti na maksimumu i imati udio u momčadi. Pokušavam biti u što boljem izdanju i poštujem izbornikove odluke. Moja je sezona bila specifična, ali kraj je bio najbolji i vjerujem da ću to prenijeti i na reprezentaciju.'

A Hrvatskoj će trebati Budimir u najboljem izdanju za borbu za Engleskom, Češkom i Škotskom.

'Vjerujem da možemo proći skupinu, a nakon toga se svašta može dogoditi. Očekujem da na Euru budemo kompaktni, da uđemo s jasnim ciljem i idejom kako ga ostvariti. Važno je da odradimo dobre pripreme i da atmosfera bude prava, da se svi dobro upoznamo te da 13. lipnja budemo pravi', rekao je Budimir.

Hrvatski napadač je dobio veliki priznanje. U La Ligi je pretekao Karima Benzemu i postao najbolji napadač u igri glavom.

'Naravno da mi je to drago čuti. Za mene je Karim najbolji napadač Primere i jasno da godi ako sam bolji od njega u nečemu', zaključio je napadač Osasune i Vatrenih.

Izvor: tportal.hr / Autor: HNS
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal