fantastično pojačanje

[VIDEO] Filip Krovinović potpisao za Hajduk; poznati su detalji ugovora te koji će broj nositi na dresu, a on je poručio: Nije u šoldima sve...

19.07.2021 u 14:12

Bionic
Reading

Hajduk je odradio nevjerojatan posao u samo nekoliko dana. Čelnici 'bilih', prije svih sportski direktor Mindaugas Nikoličius uz podršku predsjednika Lukše Jakobušića, brzo su reagirali te iz Benfice u ekspresno kratkom roku na Poljud doveli Filipa Krovinovića (25)

Cijeli je transfer Filipa Krovinovića (25) pripreman u strogoj tajnosti, ali je odrađen fantastično! Čelnici Hajduka već su neko vrijeme bili u kontaktu s hrvatskim nogometašem koji je i prijašnjih godina bio na listi želja 'bilih'. No, nedavno se Krovinović sukobio s trenerom Benfice Jorgeom Jesusom i bilo je jasno da za njega u momčadi nema budućnosti.

Tu su spremno 'uskočili' Nikoličius i Jakobušić, odradili lavovski dio posla te na Poljud doveli nekadašnjeg mladog hrvatskog reprezentativca!

Dolazak Krovinovića Hajduk je najavio sjajnim spotom u kojem je otkriveno koji je broj na dresu odabrao...

Fantastično je to pojačanje za Hajduk koji je još ranije osigurao ostanak Marka Livaje i Lovre Kalinića, a stigli su mađarski reprezentativac Gergo Lovrencsics te Slovenac Jan Mlakar. Sada je tu i Krovinović te Hajduk ima momčad koja će jurišati na toliko željeni naslov prvaka kojeg 'bili' čekaju od 2005. godine!

Portugalski mediji tvrde kako je Filip Krovinović s Benficom raskinuo ugovor godinu dana prije isteka te se odrekao plaće od oko dva milijuna eura po sezoni! Na Poljud je tako stigao za odštetu od navodno milijun i pol eura, potpisao je na tri godine, do ljeta 2024., ali nije poznato koliko će godišnje zarađivati. No, zna se koji će broj nositi na dresu - 23!

Dolazak na Poljud probudio je u Filipu posebne emocije, nikada nije krio svoju povezanost s Hajdukom.

'Dosta puta se proteklih godina pisalo o mogućnosti mog dolaska u Hajduk, napokon sam ovdje i jako sam sretan zbog toga. Svi su me od prve sekunde toplo dočekali i mogu se samo zahvaliti na tome', rekao je Krovinović za službene stranice Hajduka i dodao:

'Znam dosta igrača Hajduka, od Kalinića, Livaje, Eleza... Biuka sam nedavno upoznao, igrao sam protiv Vukovića. Nadam se da ćemo kao ekipa dobro funkcionirati. Do potpisa za Hajduk je došlo zbog obostranog interesa, Klub je htio, ja sam to jako želi i na kraju se ostvarilo. Nisam htio čekati kraj prijelaznog roka. Imao sam i bolje ponude što se tiče financija, ali kako vi u Dalmaciji kažete 'nije u šoldima sve...'. Veselim se početku, treninzima i utakmica. Dat ću sve od sebe, to obećavam', prvi su dojmovi Filipa Krovinovića nakon potpisa za Hajduk.

>> CIJELI RAZGOVOR S FILIPOM KROVINOVIĆEM POGLEDAJTE OVDJE