ht prva liga

[VIDEO/FOTO] Šibenik prekinuo niz od čak deset utakmica bez pobjede; 'farmaceuti' su na Šubićevcu pali već nakon 15 minuta igre

24.04.2021 u 19:19

Bionic
Reading

Nogometaši Šibenika u prvom su susretu 31. kola Hrvatski Telekom Prve HNL kao domaćini svladali Slaven Belupo 2:0 te ga tako pretekli na prvenstvenoj ljestvici...

Domaći je sastav već na otvaranju utakmice stigao do značajne prednosti koju je potom sigurno čuvao do kraja, a kod oba pogotka u glavnim su ulogama bili Ćurić i Jurić.

Prilikom prvog gola Ćurić je u 8. minuti poucao s vrha kaznenog prostora, no nije najbolje zahvatio loptu te bi ona bila lagan plijen za gostujućeg golmana da se nije umiješao Jurić koji je na pet metara od gola fantastično reagirao te petom skrenuo loptu koja je odsjela u mreži.

NK Šibenik - NK Slaven Belupo 1:0 Jurić 8' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Kod drugog gola Jurić je u 14. minuti na lijevom krilu pretrčao Parackog te potom poslao povratnu loptu na 20 metara gdje je natrčao Ćurić i preciznim udarcem povećao vodstvo svog sastava.

NK Šibenik - NK Slaven Belupo 2:0 Ćurić 13' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Bila je to prva pobjeda Šibenika nakon čak 10 utakmica bez slavlja u nizu. Posljednji je put momčad sa Šubićevca slavila još tamo 10. veljače protiv Istre. Do današnje pobjede Šibenik je povezao po pet poraza i remija...

  • +5
NK Šibenik - NK Slaven Belupo, HT Prva liga, 24.4.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenik je sada šesti na ljestvici s 32 boda, jednim više od sedmog Slavena Belupa, dok je posljednja Lokomotiva na 23 boda.

NK Šibenik - NK Slaven Belupo 2:0, izjave trenera Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Vodi Dinamo sa 68 bodova, dva manje uz utakmicu više ima drugi Osijek.