NEVJEROJATNA SLUČAJNOST

Zaista čudno; svake godine na taj datum Neymar je suspendiran ili ozlijeđen!

28.02.2018 u 11:22

Bionic
Reading

Neymar će zbog ozljede propustiti uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka PSG - Real Madrid (6. ožujka), ali će tako biti u mogućnosti biti na rođendanu sestre Rafaelle Beckran

Profesionalni nogometaši imaju pretrpan raspored, prvenstveni ogledi, domaći kupovi, europska klupska natjecanja, utakmice reprezentacije... I zato oni propuštaju obiteljska okupljanja, rođendane bliskih osoba, čak i vjenčanja i sahrane...

No to nije slučaj s Neymarom barem kada se radi o rođendanu sestre Rafaelle Beckran koja će 11. ožujka proslaviti 22. svijećicu na slavljeničkoj torti, a na njezinom tulumu najvjerojatnije će biti i poznati brat.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brazilski reprezentativac ozlijedio se i predstoji mu pauza koja bi prema zadnjim informacijama mogla trajati i osam tjedana. Dakle, Neymar je van nogometnih terena, propustit će i taj važan dvoboj s Realom (6. ožujka) u kojem PSG lovi na Parku prinčeva zaostatak 1-3.

I Rafaella Beckran uvijek na lijep način čestita Neymaru rođendan Izvor: Društvene mreže

Tako je Neymar lišen nogometnih obveza pa ne mora propustiti rođendan omiljene sestre, ali ono što je čudno je to da je brazilski majstor već četvrtu godinu ima mogućnost otići na tu proslavu.

🌤

Objavu dijeli @ rafaella

I prošle sezone je u to vrijeme bio ozlijeđen, a prije toga je dva puta imao suspenziju zbog kartona pa su ga u Španjolskoj, dok je igrao u Barceloni, neki mediji čak optužili da je namjerno zaradio kartone kako bi mogao biti na sestrinom rođendanu.

Feliz Natal. 🌸💕

Objavu dijeli @ rafaella