bayer gazi

Zbog Hrvata Stanišića svi u čudu; evo što ga je pitao suigrač 'težak' 110 milijuna eura

13.05.2024 u 11:13

Bionic
Reading

Josip Stanišić, hrvatski reprezentativac koji igra u životnoj formi u prvaku Bundeslige Bayeru, uskoro bi se trebao vratiti u svoj Bayern iz Münchena

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić u uvjerljivoj pobjedi protiv Bochuma 0:5 upisao je po jedan gol i asistenciju.

Time je samo još jednom skrenuo pozornost na sebe, ali i činjenicu kako u dresu Bayer Leverkusena zaista briljira. Uostalo, Bayer još ne zna za poraz, a ostalo je samo jedno kolo. Neviđena dominacija trenera Xabija i kluba u koje mnogi nisu vjerovali.

Njegova ofenzivna igra posebno oduševljava nogometne analitičare jer ipak je riječ o obrambenom igraču, a ne treba naglašavati koliko je to dobra vijest za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića uoči Eura 2024. u Njemačkoj.

Stanišić je svojom igrom oduševio i 21-godišnjeg suigrača Floriana Wirtza, jednog od najtraženijeg nogometaša svijeta koji prema Transfermarktu vrijedi čak 110 milijuna eura, koji je ove sezone zabio 11 golova.

'Što je s tobom?', napisao je Wirtz na Instagramu uputivši pitanje Stanišić koji mu je odgovorio: 'Učio sam od najboljeg.'

Nije tajna kako mnogi navijači minhenskog Bayerna jedva čekaju da im se Stanišić vrati jer je pokazao o kakvoj se klasi radi. A ostaje dojam da su trener i čelnici Bayerna krivo procijenili koliko je dobar.

Uostalom, u zadnje tri utakmice zabio je tri gola uz tri asistencije. Nova zvijezda je rođena!

Standings provided by Sofascore